objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 10. marec 2011 ob 07:10

Lucija Gubenšek gre v srbski Dvor. Znanci pravijo, da ji tega res ni treba
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Na spletni strani Pink televizije že nekaj časa poteka novačenje kandidatk in kandidatov za sodelovanje v resničnostnem šovu Dvor, tokrat v kobajagi "slovenski inačici". Čeprav naj bi šlo za zbiranje ponudb znanih Slovenk in Slovencev, prijav, vsaj po naših informacijah ni. Zaenkrat je menda edina prijavljena "znana Slovenka" ena od napovedovalk prihodnosti, ki dela v timu znanega zvezdogleda Daniela Šmida Dannyja na Info TV. Zanimanja za bizarno oddajo, ki jo pripravljata trenutna šefinja slovenskega Pinka Nataša Prodan Miani in nekdanji solastnik TV Paprike Mark Žitnik, tudi ni med slovenskimi podjetji, torej potencialnimi oglaševalci. Predvsem zaradi skoraj nične gledanosti programa Pink SI, sicer pa ves oglaševalski kolač, namenjen televizijskim resničnostnim šovom, tako ali tako pokasirajo na Pop TV s svojo oddajo Slovenija ima talent.
Voditeljica slovenskega Dvora iz beograjskega studia (slovenski Dvor se bo namreč snemal sredi Srbije) naj bi postala mariborska manekenka in bivša televizijska voditeljica Lucija Gubenšek, čeprav nam teh govoric včeraj ni komentirala. Na sceni je sicer slišati, da Luciji Gubenšek tega res ni treba, saj gre, kot pravijo njeni znanci, za "poden oddajo, zaradi katere bo izgubila ves svoj imidž." Res pa je, pravijo drugi, da Lucija zadnje čase nima pravega posla, zato je primorana prevzeti celo vodenje Dvora.
Spomnimo, Lucija Gubenšek je nekaj časa manekensko kariero poskušala tudi v Združenih državah Amerike, New Yorku in Los Angelesu, na televizijskih ekranih pa smo jo nazadnje videli lani avgusta, ko sta skupaj z Boštjanom Kljunom vodila televizijsko katastrofalni finale miss Slovenije 2010 na velikem odru Slovenskega narodnega gledališča v Mariboru, ob neposrednem prenosu na prvem programu TV Slovenija. Zaradi televizijskega fiaska se je vodstvo TVS pozneje odločilo, da letos izbora Miss Slovenije ne bodo neposredno prenašali. Lucija Gubenšek se je pred kratkim tudi razšla z dolgoletnim fantom Rokom Šerbinekom, dedičem znanega mariborskega avtomobilskega salona Šerbinek. Za ljubljansko tabloidno revijo Story je posredno priznala, da naj bi jo spremljevalec prevaral z neko drugo žensko.
Mimogrede, po beograjskim medijih so se pred nekaj dnevi razširile informacije, da naj bi nemški zdravniki že ugotovili, da lastnik medijske korporacije Pink Željko MIirović ni bil zastrupljen, kot je sam lansiral pred dvema mesecema.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Daniela Šmida Dannyja Nataša Prodan Mian Mark Žitnik Lucija Gubenšek Boštjanom Kljunom Rokom Šerbinekom Željko MIirović

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Lucija Gubenšek gre v srbski Dvor. Znanci pravijo, da ji tega res ni treba