objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sreda, 2. februar 2011 ob 12:51

Afera sodnik Škoberne: še drugi aretirani podjetnik Ramić funkcionar LDS!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Danes smo že objavili, kako globoko je stranka LDS zakopana znotraj razvpite afere domnevno podkupljivega celjskega okrožnega sodnika Milka Škoberneta. Direktor podjetja Komunala Laško Marjan Salobir je namreč dolgoletni član in celo občinski svetnik stranke LDS. Zdaj pa razkrivamo, da je funkcionar LDS tudi priprti podjetnik Esad Ramić, ki je član sveta LDS Celje, to je najvišjega organa celjske liberalne demokracije (glej faksimile št.1).
Da Esad Ramić ni tako nepomemben član LDS, sporočajo naši viri, dokazuje tudi njegova žena Dženana Ramić, ki je na predlog liberalne demokracije postala članica sveta Osnovne šole Ljubečna (glej faksimile št.2). Kar je razvidno tudi na spletni strani celjske LDS.
Naši lokalni viri še poročajo, da se je ob izbruhu "afere Škoberne" najprej govorilo o nečaku Esada Ramića in njegovem podjetju, ki se ukvarja z logistiko, čeprav je bila ravno hiša Esada Ramića tista, pred katero so bila parkirana policijska vozila. Ramićev nečak naj bi zato razmišljal o tožbi zoper nekatere medije in utegne dobiti pokasirati primerno odškodnino. Naši viri se tudi čudijo, zakaj mediji teh stvari pravočasno ne preverijo, predvsem njihovi lokalni dopisniki, ki vpletene ljudi osebno zelo dobro poznajo.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milka Škoberneta Marjan Salobir Esad Ramić Dženana Ramić

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Afera sodnik Škoberne: še drugi aretirani podjetnik Ramić funkcionar LDS!