objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 31. januar 2011 ob 13:17

Ekskluzivne fotke: Kresalova in Senica dobro poznata sodnika Škoberneta!
Objavljamo serijo fotografij, ki besede ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal, da se ne spomni, kdaj in kje je srečala priprtega celjskega sodnika Milka Škoberneta, postavljajo na laž
2011 Pozareport

Odpri galerijo

"Zdi se mi naravnost absurdno, da malodane vsak, ki se znajde v medijsko odmevnih postopkih, manipulira z mojim imenom. Sodnika Milka Škoberneta ne poznam, niti se ne spomnim, da bi ga kdaj kje srečala." Tako se je ministrica za notranje zadeve in predsednica LDS Katarina Kresal odzvala na pismo podjetnika Esada Čehajića, ki naj bi celjskemu sodniku Škobernetu izročil  devet tisoč evrov podkupnine, sodnik pa naj bi jih zahteval 50 tisoč.
Spomnimo, celjski podjetnik Esad Čehajić je v pismu pred nekaj dnevi opisal svojo plat zgodbe v "aferi Škoberne," kjer je omenil tudi ministrico Kresalovo. V pismu med drugim piše, kako so mu Škoberne, celjski podjetnik Esad Ramić in direktor Komunale Laško Marjan Salobir ob skupnih srečanjih na Hrvaškem večkrat omenili Kresalovo, ki naj bi bila po njihovih besedah v dobrih odnosih s Škobernetom, saj sta v isti politični stranki. "Ob naših srečanjih na Hrvaškem so mi večkrat omenili ministrico za notranje zadeve Kresalovo, da sta s sodnikom Milkom Škobernetom v dobrih odnosih, ker sta v isti politični stranki. Takrat nisem vedel, zakaj mi jo omenjajo, a zdaj mi je jasno, da so me s tem ocenjevali in name vršili pritisk, da moram biti tiho, saj se mi v nasprotnem primeru, ko pridem v Slovenijo, lahko marsikaj zgodi," zatrjuje Esad Čehajić, sodnik Milko Škoberne pa je medtem že nekaj dni v priporu.
Mi pa ekskluzivno objavljamo serijo fotografij, ki ministrico Katarino Kresal, podobno kot med afero Pogačar-NPU, ponovno postavljajo na laž. Kresalova in njen partner Miro Senica namreč celjskega okrožnega - in danes domevno skorumpiranega - sodnika Milka Škoberneta zelo dobro poznata. Fotografije namreč nesporno dokazujejo, da so se skupaj lepo zabavali na famozni poroki zdaj že razvpitega celjskega odvetnika Dušana Korošca in odvetnice Maše Potkonjak, nekdanje pripravnice v odvetniški pisarni Mira Senice, junija 2008 na ranču Mlinarjev hram v Teharjih. Še več, sodnik Škoberne je bil na tej poroki celo matičar, ki je mladoporočenca tudi poročil, z Mirom Senico pa sta se objemala kot stara prijatelja …

Po objavi članka nam je Katarina Kresal sporočila, da se "ne more spomniti vseh ljudi, ki sem jih srečala v življenju. Ne morem poznati vseh svatov, matičarjev in natakarjev na porokah, na katerih sem bila, ne ljudi, ki me ogovorijo na ulici ali na proslavah ali so hodili na iste šole, kot jaz. Kot se tudi ne spomnim vseh ljudi, s katerimi sem bila na istih sodnih obravnavah ali skupščinah družb. Pomembneje od tega, koga sem kdaj srečala pa je, da v tem mandatu ni nedotakljivih. Ne glede na funkcijo, ne glede na politično opredelitev, na glede na sklicevanje na poznanstva. In to je bistvo celotne zadeve."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milka Škoberneta Katarina Kresal Esada Čehajića Esad Ramić Marjan Salobir miro senica Dušana Korošca Maše Potkonjak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivne fotke: Kresalova in Senica dobro poznata sodnika Škoberneta!