objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sreda, 26. januar 2011 ob 07:11

Poslanec Černač zanika pisanje anonimke, da so ga minuli vikend pretepli
2011 Pozareport

Odpri galerijo

V ponedeljek se je na spletu pojavila anonimka, ki Zvonku Černaču, poslancu, podpredsedniku Janševe SDS in podžupanu občine Postojna očita celo vrsto spornih ter tudi intimnih povezav z (nekdanjo) direktorico postojnske občinske uprave Brigito Kidrič. Po pisanju anonimnega avtorja ali avtorice (anonimko je podpisala Ana iz Postojne) naj bi poslanca in podžupana Černača minuli konec tedna mož Brigite Kidrič celo pretepel.
Zvonko Černač nam je včeraj dejal, da navedbe anonimke "ne držijo in da gre za neumnosti. Očitno prihajajo od istega lokalnega (postojnskega) pisca, kot lani oziroma predlani tiste glede Eve Irgl." Spomnimo, pred časom so se razširile govorice, da naj bi Černač hodil s poslansko in strankarsko kolegico Evo Irgl. "Take in podobne anonimke se bodo še vrstile," prognozira Černač.
Brigita Kidrič je bila včeraj za nas žal nedosegljiva. Po elektronski pošti nam je samo poslala sporočilo, da "ni več zaposlena na občini," tam (na občini) pa nam tudi niso znali ali hoteli povedati, kjer bi Kidričevo (še) lahko dobili.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zvonku Černaču Janševe Brigito Kidrič Eve Irgl

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Poslanec Černač zanika pisanje anonimke, da so ga minuli vikend pretepli