objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Ponedeljek, 24. januar 2011 ob 16:57

Odmev: Kučan prijatelja Stanovnika izrablja za pritlehne politične namene
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Objavljamo tekst Bojana Korsike, kot odmev na naš današnji članek z naslovom Bavčar menda prepričan, da je Kučan naročil Zoranu Jankoviću, naj ga ovadi.
 (glej rubriko Sorodni članki)

Prijateljstvo v dobrem in slabem!
Danes ste objavili vest, da naj bi tekst  “Milan Kučan-dve državi, ena kariera” (Finance,18. januar) napisal, ker sem se kot prijatelj Igorja Bavčarja hotel “maščevati” Milanu Kučanu, ker naj bi  ta “preko” Zorana Jankovića ovadil Igorja Bavčarja. Vsaj tako naj bi bil sveto prepričan Milan Kučan.
Ne vem sicer, kaj Milan Kučan misli, toda če misli tako, kot je navedeno na spletnem portalu Pozareport.si, potem je tudi sam potrdil moje pisanje v Financah. Da ni državnik, ampak politični spletkar. Kar potrjuje tudi Kučanov intervju na Info TV. Na preprosto vprašanje: “Ali drži trditev Bojana Korsike, da ste Janeza Janšo predali tuji  vojski, to je jugoslovanski armadi?” Kučan odgovori nekako takole: "Korsike ne poznam. Je prijatelj Igorja Bavčarja, Bavčar pa je povezan z Janšo. Korsika je bil v nadzornem svetu Bavčarjevega Istrabenza. In vemo kako se je vse skupaj končalo." Da Kučan v isti sapi trdi, da me ne pozna, potem pa naniza kar veliko informacij o meni, je tukaj še najmanj pomembno.
Milan Kučan je vedno sedel na dveh stolih in na šahovnici igral z belimi in črnimi figurami. Ko je soočen s tem, da mora prevzeti odgovornost za svojo politiko, začne žaliti in diskreditirati. Z Janezom Janšo nimam nič, pa tudi če bi imel, je to kakšen zločin? Z Igorjem Bavčarjem imava odlične odnose, je to kaj narobe? Je Igor Bavčar zločinec? Vsaj stokrat in tudi tokrat, se mi ob članstvu v nadzornem svetu Istrabenza očita prijateljstvo z Igorjem Bavčarjem. Naj povem, da  sem se vedno zavzemal za interese Istrabenza, pred prijateljstvom.
Vsaj stokrat in tudi tokrat se ob mojem imenu pojavi sopomenka, da  sem prijatelj Igorja Bavčarja. Res je, toda ideje za tekste se porodijo v moji glavi in tudi pišem jih sam. Vsi, ki me poznajo, vedo o čem govorim.
Sem prijatelj v dobrem in slabem in ne tak kot je Milan Kučan, ki prijatelja Janeza Stanovnika na jesen njegovega življenja izrablja za pritlehne in čisto lukrativne politične namene. Da Milan Kučan in Janez Stanovnik, kot predsednik borčevske organizacije, družno prek medijev, agitirata za izvolitev Zorana Jankovića, je čista zloraba. Janeza Stanovnika in borčevske organizacije namreč.
Bojan Korsika

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sorodni članki Prijateljstvo v dobrem in slabem! Igorja Bavčarja Milanu Kučanu Zorana Jankovića Bojana Korsike Janeza Janšo Janeza Stanovnika Bojan Korsika

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Odmev: Kučan prijatelja Stanovnika izrablja za pritlehne politične namene