objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 6. januar 2011 ob 17:04

Konec zaroke?! Damijan Janković in manekenka Maxime sta trenutno v krizi
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Damijan Janković, podjetnik in starejši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, je za naš portal zanikal govorice, da sta se z Maxime Pikula, zaročenko in 19-letno maturantko ljubljanske Euro gimnazije, dokočno razšla. Damijan Janković pravi, da sta "trenutno v krizi, saj so vzponi in padci sestavni del vsake zveze, ampak trenutno nisva skupaj." Na naše vprašanje, ali se je Pikula izselila iz njegovega elitnega stanovanja na Prulah, nam je Janković odgovoril, "naj pridemo pogledat, koliko njenih stvari je v stanovanju." Drugih zasebnih podrobnosti pa Damijan Janković ni hotel komentirati.
Po Ljubljani so se razširile tudi govorice, da naj bi bila Maxime Pikula "preglasna" na javnih prireditvah, kar naj bi šlo na živce bodočemu tastu in županu Zoranu Jankoviću, bodočo taščo Mijo pa naj bi motilo, da je Maxim Pikula preveč drugačna od Vesne Dolenc Janković, žene Damijanovega mlajšega brata Jureta Jankovića. Po drugi strani naj bi bila Maxime Pikula nezadovoljna s svojim statusom, ki ga je imela v družini Janković, saj nekdanja manekenka, ki želi postati odvetnica, kar prekipeva od kariernih ambicij.
Tudi novo leto naj bi Damijan Janković in Maxime Pikula dočakala ločeno. Janković je bil v Kranjski Gori, Pikula pa v Ljubljani, trdijo naši viri. Po pisanju spletnega portala Zurnal24.si naj bi Maxim Pikula svojega zaročenca dala na čevelj 26. decembra na neki zabavi, ko naj bi Damijanu v glavo vrgla zaročni prstan, potem pa naj bi se že takoj  veselo spogledovala z drugimi.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damijan Janković Zorana Jankovića Maxime Pikula Mijo Vesne Dolenc Janković Jureta Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Konec zaroke?! Damijan Janković in manekenka Maxime sta trenutno v krizi