objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 10. december 2011 ob 08:10

Gorenjska. Našli mrtvega duhovnika, ki so ga sumili spolne zlorabe otrok
Smrt v snegu. Duhovnika Vlada Pečnika, ki je blizu mejnega prehoda Ljubelj vodil dom Oaze miru, naj bi preiskovali tudi kriminalisti
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj je na Gorenjskem zaokrožila novica, da so v snegu našli mrtvega duhovnika Vlada Pečnika, ki je vodil dom Oaza miru v bližini mejnega prehoda Ljubelj. Podrobnosti in okoliščine smrti še niso znane.
59-letni duhovnik Vlado Pečnik je bil več let član in moderator Slovenskega katehetskega urada, pripravljal je oddaje za radio Ognjišče in znotraj slovenske rimsko-katoliške cerkve veljal za "naprednega" duhovnika. Urejal je revijo Naša kateheza, pred prihodom na Oazo miru pa je deloval župnik v župniji Kovor pri Tržiču. Po drugi strani naj bi imel v Tržiču "določene težave" z neko skupino krajanov, med njimi naj bi bil tudi aktualni tržiški župan Borut Sajovic, nekdanji vodja poslanske skupine LDS.
V medijih so se pred kratkim pojavili tudi namigi, da je osumljen spolne zlorabe mladoletnih oseb, zato naj bi ga že preiskovali kriminalisti. Pozneje pa je vse to nekako potihnilo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vlada Pečnika Borut Sajovic

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Gorenjska. Našli mrtvega duhovnika, ki so ga sumili spolne zlorabe otrok