objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 22. november 2011 ob 07:44

Vilo Zorana Jankovića, kjer stanuje Jure, gradila hišna firma mestne občine
Od vile v Grosupljem do ljubljanskih Stožic. Pogodbo je podpisal Uroš Ogrin, direktor podjetja Gradis Skupina G, ki danes pod županom Jankovićem gradi vse največje projekte v prestolnici
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanski župan Zoran Janković je na včerajšnji tiskovni konferenci novinarjem pokazal pogodbo o prodaji Electe in pogodbo o nakupu vile v Grosupljem (naselje Brvace), kjer stanuje njegov sin Jure Janković, toda hiša, kot se je izkazalo konec minulega tedna z razkritjem dokumentov davčne preiskave Jureta Jankovića, je še vedno v lasti Zorana Jankovića. Pogodba med drugim razkriva, da je Zoran Janković decembra 2004 za "Juretovo vilo" odštel približno 314 tisoč evrov, kupil pa jo je od podjetja Gradis Skupina G, ki ga vodi Uroš Ogrin (glej faksimile). Ogrin je pogodbo tudi podpisal.
Gradis Skupina G je danes znana kot hišno gradbeno podjetje ljubljanske mestne občine, ki v Ljubljani pod Jankovićem gradi vse največje projekte, od Stožic do Kongresnega trga. Uroš Ogrin se je na kongresu Jankovićeve stranke Pozitivna Slovenija pridno vpisal tudi med njene ustanovne člane.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Jure Janković Uroš Ogrin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vilo Zorana Jankovića, kjer stanuje Jure, gradila hišna firma mestne občine