objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 2. november 2011 ob 07:02

Anja Tomažin je vrnitev na televizijo zaznamovala z lažjo in Boscarolom!
Grdo sprenevedanje televizijske starlete. Njena izjava, da je s kuhanjem v živo na televiziji začela pravzaprav ona, je neumnost ali laž. Kaj pa legendarni televizijski kuharski mojster Ivan Ivačič?
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Anja Križnik Tomažin, nekdanja voditeljica nedeljske razvedrilne popoldanske oddaje TLP na TV Slovenija (vodila jo je skupaj z Ladom Bizovičarjem) in resničnostnega šova Kmetija slavnih na Pop TV, se vrača na male ekrane, spet na Kolodvorsko 2-4. Prihodnjo nedeljo začenja z vodenjem nove nedeljske oddaje (na prvem programu TVS, začetek ob 17.15), z očitno preplonkanim filmskim naslovom "Ugani, kdo pride na večerjo"
Urednik oddaje Bojan Krajnc, sicer nekdanji urednik oddaje TLP, se z naslovom res ni ravno avtorsko potrudil. Raje si ga je brezplačno sposodil iz slavne holivudske produkcije; spomnimo, gre za naslov znamenitega filma Ugani, kdo pride na večerjo (Guess Who’s Coming to Dinner) iz leta 1967, kjer so blesteli Spencer Tracy, Sidney Poitier in Katherine Hepburn, režiral pa je Stanley Kramer. Oddaja naj bi bila tudi nekakšen nadomestek oddaji TLP (pozneje NLP), vendar bo ta bistveno krajša. Trajala bo namreč samo 80 minut. Ključne besede nove oddaje pa so kuhinja, glasba, komedija in uganka.
Ponovni televizijski comeback Anje Križnik Tomažin spremlja enormna medijska promocija; prejšnji teden skorajda ni bilo tabloidne revije, kjer Tomažinova ne bi "krasila" naslovnice. V intervjuju za multimedijski portal RTV (MMC) pa se je za nameček tudi nepotrebno zlagala. Med drugim, ko je govorila o tem, zakaj točno ta nedeljska oddaja, je dejala, da je "s kuhanjem v živo na televiziji začela pravzaprav ona. Ljudje so se me po tem zapomnili in mi vse do danes govorili, kdaj se vrnem in ali bom spet kuhala."
Kar je seveda popolna neumnost in čista laž. Prvi kuhar na slovenski televiziji je bil legendarni kuharski mojster Ivan Ivačič, ki je na TV Slovenija navduševal s kuhanjem v živo že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. No, dopuščamo možnost, Anja Tomažin Križnik za mojstra Ivana Ivačiča še nikoli ni slišala in je čisto zares prepričana, kako je ona pionirka slovenske televizijske kuhinje in da se vse na televiziji začne pravzaprav z njo; v tem primeru ni lažnivi kljukec, natančneje lažniva kljukica, ampak zgolj (še ena) ne preveč izobražena, čeprav ohola televizijska starleta. Vsekakor bi bilo zelo lepo in korektno, da bi se Anja Križnik Tomažin za izrečene laži, neumnosti ali sprenevedanje javno opravičila televizijskim gledalkam in gledalcem.
Tudi prvi gost ni več skrivnost, čeprav naj bi to bilo bistvo oddaje, gosta pa naj bi uganjevali prek Facebooka in Twitterja. Iz razvedrilnega programa TVS se je hitro izvedelo, da je to Ivo Boscarol, lastnik izjemno uspešnega podjetja Pipistrel in podpornik Državljanske liste Gregorja Viranta pred prihajajočimi parlamentarnimi volitvami. Na nedavnem prvem kongresu Virantove stranke je bil Boscarol izvoljen tudi za svetovalca izvršnega odbora stranke.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Anja Križnik Tomažin Ladom Bizovičarjem Bojan Krajnc Spencer Tracy Sidney Poitier Katherine Hepburn Stanley Kramer Ivan Ivačič Ivo Boscarol Gregorja Viranta

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Anja Tomažin je vrnitev na televizijo zaznamovala z lažjo in Boscarolom!