objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 25. oktober 2011 ob 07:00

Tragikomično. Mož Samante Škrjanec poskušal samomor, z njenim avtomobilom!
Honda totalka, on preživel brez večjih poškodb. V nedeljo naj bi se s polno hitrostjo zaletel v kamnito ograjo in garažo
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Pred nekaj tedni smo prvi poročali, kako je manekenka in podjetnica Samanta Škrjanec zapustila svojega moža Borisa Škrjanca in se iz Domžal preselila k prijateljici v Mursko Soboto.
Slovenske novice so nato objavile izjavo znogiranega jeznega moža, ki je Samanto obtožil, da seksa za denar. Češ, "najprej se zadene, nato pa se proda. Za 400 do 500 evrov jo dobite za dve uri. Nudi pa vse, kar se nuditi da." Njega pa naj bi zdaj lovili dilerji, ki jim Samanta dolguje tri tisoč evrov. Toda nekaj dni pozneje se je zlomil, obtožbe preklical in obžaloval izjave.
V nedeljo pa naj bi Boris Škrjanec poskušal storiti samomor. Po dosedanjih informacijah se je z avtomobilom pri polni hitrosti zaletel v kamnito ograjo in garažo pri neki hiši. Avto znamke Honda Accord, z reklamnim napisom Samantine modne agencije, je "totalka", Boris Škrjanec pa naj bi se "izvlekel" brez večjih poškodb. Po navedbah naših anonimnih virov naj bi Škrjanec samomor delal zato, ker ne zmore prenesti odhoda svoje seksi žene.
Samanta Škrjanec nam je po telefonu dejala, da je tudi ona slišala za možev poskus samomora z njenim avtomobilom, vendar podrobnosti ne pozna. Boris Škrjanec pa mobilnega telefona sinoči ni dvigoval, niti odgovarjal na SMS.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Samanta Škrjanec Borisa Škrjanca

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tragikomično. Mož Samante Škrjanec poskušal samomor, z njenim avtomobilom!