objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 22. september 2011 ob 07:02

Vsi posli fatalne Karin Ziherl. Od Erazma Pintarja do menedžerja Šimonke
Temnolasa osebna trenerka, ki je prej hodila z Erazmom Pintarjem in Alenom Kobilico, ima eno podjetje, status samostojne podjetnice in je direktorica podjetja svojega bivšega fanta
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Pred tremi dnevi smo objavili odmevno zgodbo o lani najbolje plačanemu slovenskemu menedžerju Tiborju Šimonki, predsedniku uprave Slovenske industrije jekla, ki je ženo Melito Butara, stečajno upraviteljico in predsednico zbornice stečajnih upraviteljev Slovenije, zapustil zaradi 30 let mlajše osebne trenerke Karin Ziherl, ki dela v znanem ljubljanskem športnem studiu Sunny.
(Glej članek Odšel z mlado trenerko, žena grozi, vila na morju stoji!).
Temnolasa Karin Ziherl ni novinka na slovenski sceni. Daleč od tega. Pred leti je hodila z medijsko razvpitim podjetnikom, glasbenikom in plejbojem Erazmom Pintarjem, nato se je zaljubila v uspešnega manekena Alena Kobilico. Slednjega je "ujela", tako da ga je tik pred poroko brezkompromisno prevzela svoji najboljši prijateljici Mojci Talan, tedanji osebni trenerki v črnuškem fitnesu Moj Fit. Kobilica in Talanova sta imela že določen poročni datum, Mojca tudi kupljeno poročno obleko, potem pa se je vmešala njena top frendica Karin. Mimogrede, Mojca Talan, ki naj bi takrat dobivala živčne zlome, je danes poročena in se piše Zajc, ima dva otroka in dela na Uradnem listu, lani pa jo je Kobilica povabil na zabavo, ko je praznoval 40. rojstni dan.
"Fatalka" Karin Ziherl ima lepo postavo, vendar ni preveč visoka in vpadljiva, je ves čas oblečena v športna oblačila, predvsem trenirke in obuta v superge, po Ljubljani pa se zadnje čase prevaža s Cayennom, ki je v lasti Tiborja Šimonke. Toda poslovno je še vedno tesno povezana z bivšim spremljevalcem Alenom Kobilico. Skupaj s Kobilico je direktorica podjetja Alen Kobilica Model Management d.o.o., lastnica in direktorica podjetja Pro Organika, kultura prehrane in bivanja d.o.o., ima pa tudi status samostojne podjetnice Karin Ziherl s.p., osebne in poslovne storitev. Obe podjetji in status samostojne podjetnice so registrirani na Mladinski ulici 63 (Ljubljana), kjer ima Kobilica svoje poslovne prostore in tam tudi stanuje.
Podjetja, ki jih vodi Karin Ziherl, poslujejo različno. Njena Pro Organika je lani zabeležila dobrih 57 tisoč evrov prihodkov in skoraj 22 tisoč evrov izgube. Precej bolje posluje Model Management, kjer sta Ziherlova in Kobilica imela več kot 61 tisoč evrov prihodkov in 16 tisoč evrov dobička, prek statusa samostojne podjetnice pa je Karin Ziherl leta 2010 zaslužila točno 16.450 evrov in prikazala 2.043 evrov dobička.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tiborju Šimonki Melito Butara Karin Ziherl Erazmom Pintarjem Alena Kobilico Mojci Talan Zajc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vsi posli fatalne Karin Ziherl. Od Erazma Pintarja do menedžerja Šimonke