objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sobota, 17. september 2011 ob 07:37

Zelo nerodno. Jankovićevi alumni prestavljeni, v Stožicah ni prave akustike
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Veliko srečanje vseh diplomantov ljubljanske ekonomske fakultete, ki bi moralo biti 22. septembra v Stožicah, je tik pred zdajci odpovedano in prestavljeno na 27. oktober. Monika Lapanja, nekdanja poslovna sekretarka famoznega združenja Yes in vodja službe za korporativno komuniciranje EF, nam je pojasnila, da so bili srečanje prisiljeni prestaviti zaradi popravljanja slabe akustike v dvorani Stožice, ki pa žal še ni končana.
Spomnimo, ljubljanski župan Zoran Janković je še nekaj mesecev nazaj trmasto ponavljal, kako je akustika v Stožicah naravnost odlična. Medtem pa po hodnikih ekonomske fakultete že kroži šala, češ, bodoči predsednik vlade Janković in nekdanji ter bodoči minister za finance Dušan Mramor (sicer dekan ekonomske fakultete) ne zmoreta "zrihtati niti ozvočenja."
Tudi vstopnic so doslej prodali bore malo, okoli tisoč, pravi Monika Lapanja. Cene vstopnic se prodajajo po 15 evrov, vendar je pogoj članstvo v Alumni klubu, ki ga seveda vodi Zoran Janković. Mramor in Janković sicer pričakujeta, da naj bi prodali okoli štiri tisoč kart, alumnije pa bodo ekskluzivno, kot piše na vabilu, zabavali Siddharta in Vlado Kreslin.
Veliko srečanje alumnijev v Stožicah je sicer rezultat sodelovanja med županom Jankovićem in dekanom Mramorjem, ki naj bi se zadnje čase razvilo v kakor prijateljstvo. Dušan Mramor menda govori samo še o sposobnemu Jankoviću, pravijo naši viri, bil je celo na kosilu mestnih svetnikov Liste Zorana Jankovića v gostilni Kovač, tik pred poletnimi dopusti, najbolj pa naj bi Mramorja navduševali Jankovićevi projekti javno-zasebnega partnerstva.
(Bojan Požar)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Monika Lapanja zoran janković Dušan Mramor Vlado Kreslin (Bojan Požar)

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zelo nerodno. Jankovićevi alumni prestavljeni, v Stožicah ni prave akustike