objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 8. september 2011 ob 07:02

Bandelj, ovadeni direktor Splošne plovbe. Nisem je posilil, niti okradel!
Plavolaska Manja Varga je za posilstvo obtožila direktorja Splošne plovbe Egona Bandlja. Njene esemese z bizarno vsebino dobili tudi nekateri drugi znani Slovenci
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Slovensko obalo pretresa škandal domnevnega posilstva, ki naj bi ga storil znan primorski direktor, so včeraj poročali nekateri mediji. Preiskavo domnevnega posilstva "v visoki družbi" je uradno potrdila tudi policija, na podlagi prijave, ki so jo prejeli konec avgusta. Mediji, ki sicer podrobno poročajo o razvpiti aferi Strauss-Kahn (ko naj bi zdaj že nekdanji generalni direktor Mednarodnega denarnega sklada Dominique Strauss-Kahn posilil temnopolto sobarico v newyorškem hotelu Sofitel), so slovenski javnosti iz neznanih razlogov zamolčali ime in priimek direktorja in dame, ki je podala kazensko ovadbo. Čeprav je novinarka brezplačnika Žurnal24 celo objavila kratko direktorjevo izjavo.
Gre pa za 37-letno in dokaj atraktivno gospodično Manjo Varga, nekdanjo spremljevalko znanega mariborskega podjetnika in bivšega boksarja Andreja Martinčeviča Drejca, ter direktorja Splošne plovbe Egona Bandlja. Spomnimo, Splošna plovba je v lasti velikega nemškega ladjarja Peter Döhleja, in Splošna plovba je tudi največji lastnik časnika Primorske novice.
Bandelj nam je včeraj zvečer zatrdil, da "gre za lažno ovadbo" in da Manje Varga "ni niti posilil niti okradel." Vse to naj bi tudi že povedal na zaslišanju na policiji. Je pa priznal, da Manjo Varga pozna, vendar podrobnosti ni želel pojasnjevati. Pravi pa, da je "že nekaj časa brez partnerske zveze in zato ni nikomur dolžan razlagati svojega zasebnega življenja." Na naše vprašanje, kako tolmači del izjave, ki jo je dal za Žurnal24 (kjer ga z imenom in priimkom, kot že rečeno, niso navedli), češ, da "ji je nasedel," Bandelj odgovarja, da tudi sam ne razume tega, kaj je s tem mislila in napisala novinarka Suzana Kos. "Verjetno sva se z novinarko slabo razumela," meni Egon Bandelj.
Manja Varga se včeraj na mobilni telefon ni oglašala. Po naših informacijah je sicer diplomirana pravnica in trenutno brezposelna, kar nam je povedal tudi Egon Bandelj. Pri tem je zanimivo, da je Varga konec avgusta različnim znanim Slovencem, med njimi tudi mariborskemu županu Francu Kanglerju in avtorju teh vrstic, pošiljala kopico SMS-sporočil z bizarno vsebino, ni pa "vabila" na seks. Po pisanju Žurnala24 pa naj bi Manja Varga k intimnim odnosom vabila tudi nekega "premožnega podjetnika," ki pa se ji menda ni odzval.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dominique Strauss-Kahn Manjo Varga Andreja Martinčeviča Drejca Egona Bandlja Peter Döhleja suzana kos Francu Kanglerju

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bandelj, ovadeni direktor Splošne plovbe. Nisem je posilil, niti okradel!