objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 23. avgust 2011 ob 07:07

AUKN. Nadzorni svet Nove kreditne banke Maribor prevzema Dušan Jovanovič?
V petek konstitutivna seja novih članov nadzornega sveta mariborske banke. Ivan Simič, nekdanji direktor davčne uprave, naj bi prevzel mesto podpredsednika
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj dopoldne so na sedežu Agencije za upravljanje kapitalskih naložb neuradno sestankovali na temo novega predsednika nadzornega sveta Nove kreditne banke Maribor, potem ko so na julijski skupščini odpoklicali prejšnjega prvega nadzornika Danila Topleka, pravijo naši viri. Menda je usklajeno, da bo vodenje nadzornikov prevzel Dušan Jovanovič, docent za gospodarsko pravo na mariborski Ekonomsko-poslovni fakulteti, podpredsednik nadzornega sveta pa naj bi postal Ivan Simič, nekdanji direktor davčne uprave. Prva seja nadzornega sveta v novi sestavi je sklicana za ta petek.
Predsednica uprave Aukn Dagmar Komar, ki je bila prav tako zraven na včerajšnjem pogovoru, se do Dušana Jovanoviča menda ni opredelila, argumenti za njegovo izvolitev pa naj bi bili predvsem naslednji: je Mariborčan in politično nevtralen. Slišati je še, da naj bi izbor Jovanoviča "ustrezal" tudi predsedniku uprave Nove kreditne banke Maribor Matjažu Kovačiču.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Danila Topleka Dušan Jovanović Ivan Simič Dagmar Komar Matjažu Kovačiču

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

AUKN. Nadzorni svet Nove kreditne banke Maribor prevzema Dušan Jovanovič?