objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 19. avgust 2011 ob 10:52

Lomovšek: Nisem izsiljeval Senice! Kaj je pri njem doma iskala policija?
Kriminalisti pri novinarju Mitji Lomovšku menda iskali posnetke domnevnega pogovora med odvetnikom Senico in nekim dilerjem kokaina, o čemer je na svojem blogu pisal Mitja Kunstelj
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Novinar Mitja Lomovšek, ki so ga v sredo zgodaj zjutraj v hiši v Lescah s hišno preiskavo presenetili kriminalisti in policisti, odločno trdi, da ni izsiljeval sicer razvpitega odvetnika Mira Senice. Po njegovih navedbah je 3. avgusta v prostore odvetniške pisarne Mira Senice na Barjanski ulici v Ljubljani osebno prinesel devet tipkanih strani dolg predlog izvensodne poravnave, za plačilo približno 75 tisoč evrov odškodnine. To je 30 njegovih mesečnih plač, ki jih je dobival na Slovenskih novicah, dokler ga januarja 2009 niso odpustili. Režiser odpovedi delovnega razmerja v časopisni hiši Delo (kamor sodijo Slovenske novice) je po prepričanju Lomovška odvetnik Senica, saj so ga odpustili neposredno potem, ko se je razvedelo, da Lomovšek - kot novinar Slovenskih novic - preiskuje domnevne poti Senice in zdaj že bivše ministrice za notranje zadeve ter predsednice LDS Katarine Kresal v tako imenovane sado-mazo klube v Milanu (glej članek Novinarja Lomovška odpustili zaradi Kresalove in menda seksa v Milanu?!). Zato menda tudi ni naključje, da je zgodbo o policijski preiskavi pri Lomovšku doma prvo objavilo prav Delo in vse to na hitro povezalo z zloglasno afero Baričevič.
"Da sem Senici prinesel predlog izvensodne poravnave, sploh ne skrivam," pravi Lomovšek, tudi rok za odgovor Mira Senice še ni potekel. "Če do poravnave ne bo prišlo, grem pač v tožbo. To je bila grožnja s tožbo, ni pa to nobeno izsiljevanje."
Toda med hišno preiskavo so kriminalisti in policisti iskali neke posnetke, pripoveduje Lomovšek, vendar dodaja, da ne ve točno, za kakšne posnetke naj bi šlo. Po naših informacijah iz policijskih virov pa je slišati, da naj bi policija iskala domnevne posnetke (spet) domnevnega pogovora odvetnika Mira Senice z nekim, menda pozneje aretiranim dilerjem kokaina, o čemer je na svojem razvpitem blogu pred časom pisal nekdanji vojaški specialec in obveščevalec Mitja Kunstelj.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mitja Lomovšek Mira Senice Katarine Kresal Mitja Kunstelj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Lomovšek: Nisem izsiljeval Senice! Kaj je pri njem doma iskala policija?