objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 18. avgust 2011 ob 09:47

Fotografije. Janković preganja mularijo na vespah, sam pa parkira kjerkoli!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanski župan Zoran Janković slovi po tem, da tudi sam "ureja" promet v prestolnici, preganja taksiste in mularijo na vespah, če sumljivo parkirajo. Toda sam očitno parkira kjerkoli. Tokrat so ga naključni mimoidoči videli in posneli med parkiranjem na Rimski ulici (včeraj, točno ob 10.41), pred butikom Maje Ferme, kjer potekajo gradbena dela in je promet začasno prepovedan. Očitno za vse druge, ne pa tudi za Zorana Jankovića ...

Odmev
Vezano na vaš prispevek, objavljen danes zjutraj na vašem spletnem portalu »Fotografije. Janković preganja mularijo na vespah, sam pa parkira kjerkoli!«, vam sporočamo, da je bil župan MOL, gospod Zoran Janković, včeraj ob 10.40 uri v svoji pisarni, kjer je imel sestanek.
Res pa se je zjutraj ob 8.30 na poti v službo ustavil na gradbišču. Bil je s svojim avtomobilom (ni ga pripeljal voznik, kot ste zapisali) in ustavil je na cesti, ki je zaprta za promet, kar pomeni, da ni ogrožal ali oviral prometa. Verjetno pa se strinjate, da si kot župan prestolnice lahko ogleda, kako potekajo dela na gradbiščih v Ljubljani.
Tanja Dodig Sodnik
Vodja kabineta župana


Odmev
V članku se nam je res pomotoma zapisalo, da so bile fotografije posnete ob 10.41. Takrat si bile namreč poslane na naš elektronski naslov, posnete pa dobri dve uri prej. Kar pa ni tako pomembno. Bistveno je, da je ljubljanski župan pred parkiranjem nonšalantno prevozil prometni znak, ki eksplicitno prepoveduje promet v obeh smereh.

Bojan Požar

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Maje Ferme Odmev Tanja Dodig Sodnik
Vodja kabineta župana
Odmev

Bojan Požar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Fotografije. Janković preganja mularijo na vespah, sam pa parkira kjerkoli!