objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 15. avgust 2011 ob 07:30

Super plače urednic in urednikov Dela Revij. Od 4.500 do 8 tisoč evrov!
Gordana Sredojević Goga, ki vodi štiri zgubaške revije, mesečno kasira skoraj šest tisoč evrov, plus honorarje za posamezne članke. Ni čudno, da so gospe urednice čudežno utihnile, ugotavljajo naši viri
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Po nedavno objavljenih podatkih realnih naklad in dobičkov ter izgub posameznih edicij Delo Revij so zdaj - iz istih virov - zaokrožile tudi mesečne plače urednic in urednikov ter drugih vodilnih ljudi te založniške družbe, ki je na poti v bankrot. Spomnimo, družba Delo Revije je prejšnji četrtek na dražbi ostala brez vseh svojih blagovnih znamk; le-te je zasegla Nova kreditna banka Maribor in jih prodala svoji hčerinski družbi NKBM Leasing.
Iz pridobljenih podatkov je razvidno, da največ zaslužita odgovorna urednica Jane in Modne Melita Berzelak ter svetovalec direktorja Tine Guzej. Mesečno oba pokasirata po 8 tisoč evrov. Na drugem mestu je direktor in lastnik Dela Revij Matej Raščan, ki si izplačuje 6 tisoč evrov. Na tretjem mestu je odgovorna urednica zgubaških revij Obrazi, Eva, Smrklja ter Lepa in zdrava Gordana Sredojević Goga z mesečno plačo 5.900 evrov, plus dodatno plačilo za pisanje posameznih člankov. Jelka Sežun, članica nadzornega sveta, predsednica sveta delavcev in nekdanja urednica revije Lady, mesečno kasira 4.800 evrov, odgovorni urednik prav tako zgubaške revije Stop Martin Senica pa 4.500 evrov. Vse navedene plače so v bruto zneskih.
Med pridobljenimi zneski pa ni bilo navedenih plač odgovorne urednice tabloidne revije Lady Barbre Jermann in namestnika direktorja Dela Revij Romana Repa, zato njunih prejemkov ne objavljamo.
Naši viri še opozarjajo, da so "gospe urednice" po njihovi tiskovni konferenci pred desetimi dnevi "čudežno utihnile. Kako ne, ko pa so imele tako lepe plače, da vsakemu normalnemu človeku zapre sapo. Urednice Dela so vse prej kot gradbeni delavci Vegrada," sporočajo naši viri.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Melita Berzelak Tine Guzej Matej Raščan Gordana Sredojević Goga Jelka Sežun Martin Senica Barbre Jermann Romana Repa

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Super plače urednic in urednikov Dela Revij. Od 4.500 do 8 tisoč evrov!