objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 10. julij 2011 ob 07:34

Jasna Kuljaj hudo užaljena, ker Boštjan Romih kasira večji honorar od nje
Prsata voditeljica televizijske oddaje Na zdravje! jezno zapustila sestanek, ko je izvedela, da njen sovoditelj prejema tisoč evrov na oddajo, kar znese 180 evrov več od nje
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj, ki ji ni uspel "prestop" na TV3 ali Pop TV, kjer se je potegovala za vodenje resničnostnih šovov Ljubezen na seniku in Kmetija 2, je zdaj hudo slabe volje in užaljena tudi zaradi dejstva, da njen sovoditelj oddaje Na zdravje! (TV Slovenija) Boštjan Romih prejema višji honorar od nje. Po naših informacijah naj bi Romih imel na oddajo 1.000 evrov, kar je za 180 evrov več od Kuljajeve. Ko je to izvedela še Jasna Kuljaj, je protestno zapustila nedavni sestanek ustvarjalcev oddaje z odgovornim urednikom razvedrilnega programa TVS Vanjo Vardjanom.
Zelo gledana petkova oddaja Na zdravje! je koprodukcija Jožeta Potrebuješa in TVS, honorarje za Romiha in Kuljajevo pa plačuje TV Slovenija.
Ko smo želeli to preveriti pri Jasni Kuljaj, nam je televizijka s prepoznavnimi dekolteji po SMS dramatično sporočila, da "dokler je stanje rumenega novinarstva tako na psu, je bolje ne dajati komentarjev, saj ste mojstri spreobračanja resnice in besed. V tem pa ne želim sodelovati."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jasna Kuljaj Boštjan Romih Vanjo Vardjanom Jožeta Potrebuješa

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jasna Kuljaj hudo užaljena, ker Boštjan Romih kasira večji honorar od nje