objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 9. julij 2011 ob 07:13

Policija zanika govorice, da preiskuje možnost nasilne smrti uradnika Škofa
Odvetnik Franci Matoz rešil mariborskega župana Franca Kanglerja vsaj v aferi Toplarna. Sodišče razveljavilo sklep o preiskavi
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Bartolo Lampret nam je zanikal govorice, da naj bi mariborska policija preiskovala možnost "nasilne smrti" visokega uradnika mariborske mestne občine Aleša Škofa, ki je pred desetimi dnevi storil samomor v dupleški gramoznici. Govorice, da naj bi nesrečnega Škofa celo umorili, se namreč po štajerski prestolnici širijo že od njegove smrti dalje. Tudi od nekaterih sosedov pokojnega uradnika, znanega kot enega od najtesnejših sodelavcev mariborskega župana Franca Kanglerja, je slišati, da Škof nikakor ni deloval kot človek, ki ima doma pištolo.
"Policisti preverjajo, tako kot v vsakem primeru samomora, okoliščine smrti in motiv. O ugotovitvah bodo s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo," pravi Bartolo Lampret.
Mariborski župan Franc Kangler pa je od včeraj rešen vsaj afere Toplarna, ker je sodišče razveljavilo sklep o uvedbi preiskave zoper župana, ki ga v tej zadevi zastopa znan koprski odvetnik Franci Matoz.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Bartolo Lampret Aleša Škofa Franca Kanglerja Franci Matoz

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Policija zanika govorice, da preiskuje možnost nasilne smrti uradnika Škofa