objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 2. julij 2011 ob 07:43

Tragedija lepotičke Sabine Mali. Očividci pravijo: levo roko ima porezano
Fotografu in podjetniku Vesminu Kajtazoviću, ki medijem prodaja svojo zgodbo o razneženem obisku v psihiatrični bolnišnici Begunje, naj bi nesrečna misica iz trgovine naročila samo britvice
2011 Pozareport

Odpri galerijo

"Prav vidi se, kako pogreša toplino, tako ga je stisnila k sebi (medvedka Muftyja; op.p.), revica mala ..." Tako je fotograf in podjetnik Vesmin Kajtazović - Veso "razneženo" pripovedoval Slovenskim novicam, kako je bilo na sredinem obisku pri nekdanji Playboyevi nagici in misici Sabini Mali, ki se zdravi v psihiatrični bolnišnici Begunje. Po pripovedovanju njenega (bivšega) spremljevalca Vesmina Kajtazovića se je ga Malijeva zelo razveselila, skupaj sta preživela popoldne, v bližnji trgovini pa ji je kupil sadje in britvice. "Saj veste, kakšne ste ženske, takoj se je počutila povsem drugače. Če bi bilo res, da je delala samomor, kot se je govorilo in pisalo, tega že ne bi naredil," se je za omenjeni časnik bizarno pohvalil Vesmin Kajtazović.
Naši viri medtem pripovedujejo drugačne vtise. Gre za očividce, ki so se minulo sredo, okoli štirih popoldne, znašli v paviljonu bolnišnice, namenjenem za obiske pacientov. Pravijo, da je nesrečna Malijeva povsem sesuta, bleda in neprepoznavna, levo roko pa ima precej porezano. Na rani naj bi bili vidni šivi. Vesmin Kajtazović naj bi Sabini Mali potožil, kako daleč se je pripeljal z avtom (iz Novega mesta), med njima tudi ni bilo opaziti nobenih čustev, pravijo očividci. Ko jo je vprašal, kaj naj ji prinese iz trgovine, naj bi odgovorila samo "britvice".
Obiskovalci so Sabino Mali tokrat videli prvič, zato sklepajo, da je bila doslej na zaprtem oddelku ali pa se je kje zdravila.
V psihiatrični bolnišnici Begunje se zdravi tudi klošar Marko, slovenski javnosti znan iz resničnostnega šova Big Borther na Pop TV. Mimogrede, naši viri, ki poznajo psihiatrično bolnišnico Begunje, jo tudi zelo hvalijo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vesmin Kajtazovič Veso Sabini Mali marko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tragedija lepotičke Sabine Mali. Očividci pravijo: levo roko ima porezano