objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 28. junij 2011 ob 07:25

Ime dvorane Stožice za trikrat nižjo ceno, imena stadiona pa nihče noče
Petrol za pet let ponuja milijon evrov, torej 200 tisoč na leto. Zavarovalnica Triglav bi se kvečjemu pogajala. Zanimanja za nakup imena nogometnega stadiona pa enostavno ni
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Direktor Javnega Zavoda Šport Ljubljana Roman Jakič, sicer mestni svetnik na Listi Zorana Jankovića, je bil prejšnji teden poslovno izjemno optimističen. Za Žurnal24 je dejal, da vsekakor pričakuje več ponudb, šlo pa je za javni razpis za poimenovanje dvorane Stožice. Jakič in župan Zoran Janković naj bi pričakovala najnižjo ponudbo za vsaj tri milijone evrov, potem pa licitacija.
Toda (njuna) pričakovanja se niso uresničila, čeprav je Janković osebno nagovarjal predsednike uprave nekaterih večjih družb, predvsem tistih v državni lasti. Edino pravo ponudbo je dal Petrol, ki ponuja milijon evrov za pet let, Zavarovalnica Triglav pa je poslala zgolj pismo o nameri in izrazila pripravljenost za morebitna pogajanja. Po naših informacijah sta oba, predsednik uprave Petrola Tomaž Berločnik in predsednik uprave Triglava Matjaž Rakovec, resno zainteresirana za prevzem imena dvorane, med kandidati se je omenjala tudi družba DM (Drogerie Markt).
No, če za športno dvorano Stožice (še) obstaja zanimanje, pa ga za nogometni stadion ni. Ta hip se nihče ne poteguje, da bi kupil ime stadiona.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Roman Jakič zoran janković tomaž berločnik Matjaž Rakovec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ime dvorane Stožice za trikrat nižjo ceno, imena stadiona pa nihče noče