objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Torek, 7. junij 2011 ob 07:07

Potrjeno. Po Tjaši Železnik iz nedeljske oddaje leti tudi Maša Kljun
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Odgovorni urednik razvedrilnega programa TV Slovenija Vanja Vardjan je po objavi našega včerajšnjega članka potrdil zapis o zamenjavi voditeljice nedeljske oddaje NLP Tjaše Železnik, medtem ko se Železnikova na naše telefonske klice in SMS sporočila ni odzvala. Sklepamo, da je "nesrečnica" šele iz našega članka izvedela, kako se ji končuje voditeljska kariera. Vardjan je za Slovenske novice napovedal tudi ukinitev celotne oddaje NLP, čeprav naj bi prišlo samo do zamenjave imena in prestavljanja posameznih rubrik, koncept oddaje pa ostaja praktično nespremenjen. Novi NLP, kot smo že napovedali, bo vodila Anja Tomažin, nov format oddaje pa pripravlja Bojan Kranjc.
Tako bo z mesta urednika NLP odletel tudi Aleksander Radić, z njim vred pa zanesljivo tudi njegova velika varovanka, novinarka Maša Kljun, ki vodi družabno kroniko, sporočajo naši viri. Maša Kljun je sicer že celo večnost na TVS, vendar ji kariera nekako ne gre in ne gre, čeprav velja za ljubljenko tabloidnih revij in prijateljuje z dokaj vplivnim gejevskim medijskim lobijem.
Napovedane kadrovske čistke znotraj razvedrilnega programa pa so očitno tako opogumile Vanjo Vardjana, da se je začel spuščati tudi v informativni program, razen če mu niso tega posebej naročili. Tako je na enem od torkovih uredniških kolegijev pri direktorju TVS Janezu Lombergarju nenadoma predlagal, da novinar informativnega programa Matej Hlebš ne bi smel več delati prispevkov, povezanih z Janezom Janšo. Češ, Matej Hlebš simpatizira z opozicijsko SDS, zato njegovi prispevki niso objektivni. Če naše informacije držijo, se je Lombergarju pobuda zdela smiselna, ni pa je, vsaj zaenkrat, podprla odgovorna urednica informativnega programa Ksenija Horvat Petrovčič.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vanja Vardjan Tjaše Železnik Anja Tomažin Bojan Kranjc Aleksander Radić Maša Kljun Janezu Lombergarju Matej Hlebš Janezom Janšo Ksenija Horvat Petrovčič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Potrjeno. Po Tjaši Železnik iz nedeljske oddaje leti tudi Maša Kljun