objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Petek, 3. junij 2011 ob 12:20

Policija privedla Anjo Musar Kalan, direktorico Šrotove firme Kolonel
Naključje? Dva dni pred odločilnim refendumom Pahorjeve vlade sklep o preiskavi zoper Igorja Bavčarja in Boška Šrota, na podlagi ovadbe Zorana in Damjana Jankovića?!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Danes, okoli pete ure zjutraj, je ljubljanska policija na domu poiskala Anjo Musar Kalan, direktorico družbe Kolonel, v lasti nekdanjega prvega človeka Pivovarne Laško Boška Šrota, in jo privedla pred preiskovalno sodnico. Gre za preiskavo zoper Šrota in Igorja Bavčarja, potem ko je sodišče, spomnimo, pred časom zavrnilo "direktno" obtožnico, ki jo je spisal državni tožilec Jože Kozina, na podlagi kazenske ovadbe Zorana in Damjana Jankovića.
Po naših informacijah je bila Anja Kalan Musar (vodenje Kolonela je prevzela lani februarja, po odhodu razvpitega italijanskega poslovneža Pierpaola Ceranija) na zaslišanje pred preiskovalno sodnico vabljena 31. maja. Ker je vabilo na zaslišanje prejela šele tri dni prej (pa še to v petek), se je opravičila in ni prišla. Iz odvetniških krogov je slišati, da želi preiskovalna sodnica sklep o uvedbi preiskave zoper Šrota in Bavčarja izdati še danes, dva dni pred ključnim referendumskim trojčkom, ki naj bi v nedeljo odločal o usodi koalicijske vlade Boruta Pahorja, kar menda ni golo naključje.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Anjo Musar Kalan Boška Šrota Igorja Bavčarja Jože Kozina Zorana Damjana Jankovića Pierpaola Ceranija Boruta Pahorja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Policija privedla Anjo Musar Kalan, direktorico Šrotove firme Kolonel