objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sobota, 4. junij 2011 ob 08:13

Vse so krivi evri. Nana Zeneli pokazala poškodbe, Gena pa se laže še napre!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita starleta, podjetnica in tekmovalka resničnostnih šovov Nana Zeneli je prejšnjo nedeljo zgodaj zjutraj doživela eno najhujših nočnih mor v svojem življenju. Znova jo je brutalno pretepel zdaj že njen bivši mož Gena Zeneli, kar smo prvi razkrili na našem portalu. Takoj po incidentu Zenelijeva ni želela dajati izjav za medije, po nekaj dnevih pa je za revijo Story zelo podrobno in pretresljivo opisala ves horor tiste noči in fotografu pokazala modrice in druge poškodbe, ki jih je skupila od Gene. Gre za pretres možganov, poškodbe prsnega koša, udarec v kolk in poškodbe skeleta. Zdaj upa, tako vsaj pravi Nana Zeneli, da bo Gena moral v zapor.
Povod za pretep je bilo nič več in nič manj kot 10 evrov, ki si jih je Nana želela sposoditi od Gene na bencinski črpalki, potem ko so se Nana, Gena in njuna otroka skupaj vračali s prekmurske poroke Jožeta Činča in njegove Doris.
Koreograf Gena Zeneli pa se medtem še kar naprej bizarno obnaša, kot da se ni nič zgodilo. Celo javno je zanikal, da je Nano pretepel, (na spletnem portalu Zadovoljna.si je nonšalantno dejal, kako je ta informacija čista laž in da bomo sami videli, da to ni res), v torek zvečer pa je na svojem Facebook profilu Gena Zeneli Privat na vprašanje prijateljice: "Hej hej? kako si kej, nismo se ze dolgo slisali, kako sta geni in linda? pogresamo vas!" mirno odgovoril: "smo cool mi tudi tebe pogrešammmmoooo."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nana Zeneli Gena Zeneli Jožeta Činča Doris

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vse so krivi evri. Nana Zeneli pokazala poškodbe, Gena pa se laže še napre!