objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 13. april 2011 ob 14:17

Ilinka Todorovski iz Financ nazaj na TVS, Urša Čepin pa na Info TV
Vladimir Vodušek potrdil, razvpita silikonska starleta bo vodila vremensko napoved. Ilinka Todorovski zapušča časnik Finance in se prihodnji mesec vrača na TV Slovenija
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Čeprav sta se novinarka poslovnega časnika Finance Ilinka Todorovski in odgovorna urednica informativnega programa TV Slovenija Ksenija Horvat Petrovčič danes dopoldne zavili v kadrovski molk, je že znano in praktično uradno. Ilinka Todorovski se po štirih letih vrača nazaj na TVS, kjer bo od maja dalje "desna roka" urednice Horvat Petrovčičeve. Spomnimo, Ilinka Todorovski je bila dopisnica RTV iz Zagreba, pozneje pa urednica dnevnoinformativnih oddaj znotraj informativnega programa TV Slovenija.
Po objavi članka nam je Ilinka Todorovski povedala, da bo na TVS delala novinarske in uredniške zadeve ter posamezne večje projekte.
Večinski lastnik in direktor komercialne televizije Info TV Vladimir Vodušek pa nam je potrdil, da bo razvpita silikonska starleta Urša Hočevar Čepin od prihodnjega ponedeljka naprej na Info TV vodila vremensko napoved. Vodušek sicer pravi, da se "nekaj podrobnosti še morata dogovoriti," vendar Čepinova zanesljivo prihaja na male ekrane.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ilinka Todorovski Ksenija Horvat Petrovčič Vladimir Vodušek Urša Hočevar Čepin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ilinka Todorovski iz Financ nazaj na TVS, Urša Čepin pa na Info TV