objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Torek, 5. april 2011 ob 07:02

Slovenska zgodba o uspehu: folk obupan na cesti, menedžerji veselo plešejo!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Minulo soboto zvečer se je del slovenskih menedžerjev zbral na tradicionalnem plesu Združenja manager v ljubljanskem Grand hotelu Union.
Na vratih elegantne secesijske dvorane je goste sprejemal in pozdravljal novi predsednik Združenja manager Dejan Turk, predsednik uprave Simobila. Spremljala ga je temnolasa soproga Mateja, odeta v turkizno večerno obleko. Menedžer Dejan Turk se je tokrat prvič pojavil na družabnem parketu v svoji novi vlogi. Predsednik Združenja manager je postal pred tremi tedni, 16. marca, po januarskem odstopu prejšnjega predsednika Aleksandra Svetelška, odstopljenega šefa uprave Petrola.
Letošnji tradicionalni menedžerski ples pa je vpadljivo minil brez prisotnosti številnih vodilnih slovenskih menedžerjev (razen redkih izjem), lahko bi celo rekli, da je v Grand hotelu Union tokrat prevladovala druga ali celo tretja menedžerska liga. Zakaj je bilo temu tako, ni znano, si pa lahko predstavljamo.
Takoj v ponedeljek dopoldne se je namreč spet pokazala druga, tragična plat slovenske zgodbe o uspehu. Obupani ljudje svoje težave vse pogosteje rešujejo na cesti, tokrat so pred sedežem Darsa na Dunajski protestirali jezni neplačani podizvajalci. Češ, Pahor, zaščiti nas, tiste, ki delamo, ne pa tistih, ki kradejo ...
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dejan Turk Mateja Aleksandra Svetelška Pahor

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenska zgodba o uspehu: folk obupan na cesti, menedžerji veselo plešejo!