objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 27. februar 2011 ob 17:00

Celjska Pevka Žana bedasto nasedla, da je dobila dve holivudski vlogi
Bizarno naivne slavne Slovenke: najprej so za nos potegnili Žano, ki je verjela, da bo igrala skupaj s Tomom Cruisom in Jeanom-Claudom Van Dammom, potem pa so nategnili še urednico revijo Obrazi
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Celjska pevka Žana Povše, znana po silikonskem oprsju, je pred nekaj dnevi bedasto nasedla internetni potegavščini. Prek spletnega omrežja Facebook je dobila novega prijatelja, ta pa se ji je prestavil kot sloviti temnopolti filmski igralec Wesley Snipes. Spletnega holivudskega zvezdnika Wesleyja Snipesa je Žana za prijatelja dobila na podlagi priporočila – kot kaže še enega izmišljenega holivudarja – igralca in producenta Raula Julio-Levyja, ki ga poznamo iz nizko proračunskih filmov in telenovel.
No, ta spletna prijatelja Wesley Snipes in Raul Julia-Levy sta Žani Povše prek Facebooka takoj ponudila dve veliki filmski vlogi, dva holivudska blockbusterja. Prvi film "Havana Heat" naj bi Žana začela kmalu snemati v Kolumbiji z Jeanom Claudom Van Dammom, Michealom Dudikoffom in Samuelom L. Jacksonom, v drugem filmu z naslovom "The Chroncles of the Mayan Tunnel" pa naj bi ob naši pevki zaigrala še Tom Cruise in Danny Trejo.
Očitno popolnoma naivna Žana Povše je vsemu temu gladko nasedla. Če že ni vedela, da igralec Wesley Snipes od 9. decembra lani ždi v zveznem zaporu v Pensilvaniji in trenutno ne more komunicirati po Facebooku, kaj šele snemati filme (zaradi utaje davkov je namreč fasal tri leta zapora), bi se ji vsaj malo lahko sanjalo, da filmskih vlog ne delijo po spletu, vsaj ne na tak način. Še huje, Povšetova je pridobitev holivudskih vlog takoj zblebetala urednicam tabloidne revije Obrazi, z vsemi neumnostmi vred, kar sta pač z domnevnim igralcem in filmskim producentom Raulom Julio-Levyjem klepetala po spletu. Povšetova pravi, da je vlogi dobila zato, ker je "bila Levyju všeč njena profilna fotografija," ves čas njune komunikacije pa naj bi bila Žana, kot pravi, "zelo pazljiva in nikoli preveč v oblakih." Novinarki Obrazov Tjaši Kokalj, sicer nekdanji miss Universe Slovenije, je pojasnila, da jo njen mož Dani Salobir (bodoči dedič celjske optike Salobir) pri holivudski karieri podpira, ampak na snemanje prvega filma v Kolumbijo bo šla sama. Če bo v Kolumbiji prisiljena ostati več kot teden dni, pa bosta Dani in njuna hčerka Kiara prišla za njo. Sicer pa Žana Povše pravi, da kar "čuti, da se bodo morali preseliti v Los Angeles." Drugih podrobnosti glede snemanje obeh filmov v intervjuju ni.
Za vsaj približno tako neumno naivno in željno slave kot celjska pevka Žana Povše se je izkazala tudi odgovorna urednica revije Obrazi Gordana Sredojević Goga. Ta je intervju o novi igralski karieri Žano Povše raztegnila čez tri strani, mu dala naslov "Žana Povše: Hollywood, prihajam!", dodala fotografiranje s pevko Žano na Falskem gradu in vse skupaj objavila kot ekskluzivno naslovno temo. V uvodniku na tretji strani pa zapisala, da slovenska umetnica Žana odhaja v Hollywood, kjer bo igrala z največjimi svetovnimi zvezdami, kar ekskluzivno razkriva revija Obrazi. Za nameček je novinarka Tjaša Kokalj naredila še enostranski spletni intervju s fantom, ki se je Žani Povše na spletu predstavil kot Raul Julia-Levy. Kokaljeva je ob tem zapisala, kako je vsa presrečna, ker si je veliki igralec in producent zanjo vzel debelo uro in pol časa. Je pa povsem nerazumljivo, zakaj urednica in novinarka Obrazov omenjenih filmov nista preverili na spletu. Med igralsko zasedbo filma Havana Heat namreč ni nobene Žane Povše, kar zadeva drugi film, pa je mogoče zaslediti samo dva igralca, to je (ponovno) Wesleya Snipesa in Raula Julio-Levyja, vendar nobenega Toma Cruisa ali Dannyja Trejo, kaj šele celjsko pevko Žano Povše.
In ne boste verjeli, odgovorna urednica Obrazov Gordana Sredojević Goga na ljubljanski Fakulteti za družbene vede bodočim novinarkam in novinarjem v drugem letniku predava predmet revijalni tisk!
V petek, dan po izidu Obrazov, se je seveda hitro razvedelo, da gre za čisto navadni spletni nateg. Isti Raul Julia-Levy je te dve holivudski vlogi ponujal tudi nekdanji miss Slovenije, pevki in televizijski voditeljici Sanji Grohar, ki pa je ponudbi po Facebooku zavrnila, saj je zaslutila, da gre za fake. Blamirani Žana Povše in Gordana Sredojevič Goga sta se včeraj zavili v molk, ne dvigujeta mobilnih telefonov in ne odgovarjata na SMS-e. Žana Povše tako žal ne bo nikoli snemala v Hollywoodu, čeprav bi ji seveda privoščili.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Žana Povše Wesley Snipes Raula Julio-Levyja eanom Claudom Van Dammom Michealom Dudikoffom Samuelom L. Jacksonom Tom Cruise Danny Trejo Tjaši Kokalj Dani Salobir Gordana Sredojević Goga Sanji Grohar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Celjska Pevka Žana bedasto nasedla, da je dobila dve holivudski vlogi