objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Petek, 11. februar 2011 ob 08:11

Joške ima, amnezijo pa tudi: Jasna Kuljaj zanika seks in kelnarjenje!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Prsata televizijska zvezdnica Jasna Kuljaj postaja tarča posmeha ljubljanske scene, potem ko je očitno dobila vsesplošno amnezijo na to, kaj vse je počela pred leti. Ne samo, da zanika seks za eno noč z nogometašem Sebastjanom Cimirotičem (malokdo namreč verjame, da si je popularni dribler Cime zgodbo kar izmislil, in to do zadnjih pikantnih podrobnosti), zanika tudi, da je bila natakarica v znanem ljubljanskem lokalu Emonska klet.
Ko je najemnik Emonske kleti, dolgoletni ljubljanski gostinec Robert Nosan, pred kratkim v neki ožji družbi naključno srečal Jasno Kuljaj, jo je prijazno pozdravil. Ona pa mu je odgovorila, da se ne poznata. Ko jo je spomnil, da se seveda še kako poznata, saj je pri njem v Emonski kleti nekaj mesecev delala kot natakarica (skoraj pol leta), je Kuljajeva gladko odvrnila, da jo je očitno zamenjal s kakšno drugo žensko (torej podobno, kot sporoča Cimirotiču), ker ona, Jasna Kuljaj, voditeljica televizijske oddaje Na zdravje! (TV Slovenija), pač nikoli v življenju ni delala kot kelnerca ...
Toda zvezdnica Jasna Kuljaj ima svojo, precej drugačno plat zgodbe. Pravi, da se vedno rada pohvali, da je bila njena prva novinarska služba (v prvem letniku študija) prav za šankom. "To je delo, kjer spoznaš različne tipe ljudi, kar ti kasneje, ko začneš delati kot novinar, vsekakor pomaga. Naučiš se hitrosti, hkrati pa prepoznavaja različnih tipov karakterja, naučiš pa se tudi poslušati ljudi in njihove zgodbe. Včasih se celo pohecam, da mora natakar imeti sposobnosti psihologa. Že od šestnajstega leta dalje sama služim svoj denar, saj so me doma vzgajali v samostojnem duhu in na to sem ponosna. Zato me resnično preseneča navedba lastnika Emonske kleti, saj se vedno prijazno pozdraviva, pohvalil pa je tudi moj cviček."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jasna Kuljaj Sebastjanom Cimirotičem Robert Nosan

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Joške ima, amnezijo pa tudi: Jasna Kuljaj zanika seks in kelnarjenje!