objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 1. februar 2011 ob 07:20

Jasna Kuljaj: Kje je mene našel? Cimirotič: Nisem taka budala, majke mi
Nora medijska vojna med ljubljanskim nogometašem in voditeljico televizijske oddaje Na zdravje! Cime vztraja, da je Kuljajeva pred desetimi leti preživela noč v njegovi postelji na Prulah
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Potem ko je ljubljanski nogometni zvezdnik Sebastjan Cimirotič (mimogrede, dribler Cime je včeraj zavrnil ponudbo športnega direktorja NK Maribora Zlatka Zahovića, da šest mesecev igra za vijoličaste, potem pa prenehal aktivno nogometno kariero; Cimirotič se je raje odločil, da bo ostal v prestolnici in zaigral za tretjeligaški klub Ljubljana) za prejšnjo številko tabloidne revije Story izjavil, da je imel pred desetimi leti afero za eno noč s televizijsko voditeljico Jasno Kuljaj (oddaja Na zdravje!, TV Slovenija), in je slednja to demantirala, se je med njima vnela prava medijska vojna. Oba namreč obupno želita prepričati javnost o resničnosti svojih verzij.
Spomnimo. Cime je na veliko obelodanil, da sta se s prsato televizijko spoznala v znani ljubljanski restavraciji As, predstavil pa naj bi ju Cimirotičev takratni soigralec pri Olimpiji Igor Lazič. V Asu so po njegovih besedah pili, nato naj bi šli še v takratni - in kasneje zloglasni - nočni klub Global (današnji Top), kjer so še naprej žurali, od tam naj bi se Kuljajeva in nogometaš odpravila v njegovo stanovanje ter končala v njegovi postelji.
Jasna Kuljaj je nad Cimetovimi izjavami "ogorčena" in vse gladko zanika. "Vsak s svojo družbo sva bila v nekem lokalu, spoznala sva se po naključju in skupaj smo spili dve pijači za šankom, to pa je tudi vse. Pozneje sva se še enkrat srečala v mestu in se le pozdravila. Morda me je zamenjal s katero drugo, saj sem si medtem operirala nos. Pa tudi takšnih blondink, kot sem bila pred desetimi leti, je na milijone in vse so si podobne. To je še ena izmed tistih, ki so zrasle ne njegovem zelniku. Takrat sva res spregovorila nekaj besed in verjemite mi, da nisva bila na isti valovni dolžini. Na kraj pameti mi ne pade, da bi se družila z njim ali celo spala z njim. Rada bi se tudi vzdržala komentarjev o podrobnosti njegovega obraza in videza, da ne bi bila žaljiva, ampak lahko rečem, da mi ni všeč in da mi tudi nikoli ni bil všeč," je televizijka za tabloidno revijo Nova malce žaljivo pokomentirala Cimetove trditve. Ob tem se danes temnolasa Jasna Kuljaj sprašuje, zakaj se je lotil prav nje. "Kje je sploh mene našel?! Nikoli se ne poljubljam javno, tega res nikoli ne počnem javno. Za Cimeta pa ne vem niti, kje živi in s kom živi. Očitno se vsakomur, ki je bil nekoč na vrhuncu kariere, zmeša, ko njegova zvezda začne ugašati in se naenkrat ne pojavlja več v medijih. Upam, da se meni to ne bo zgodilo."
Ampak Sebastjan Cimirotič se ne da in še vedno vztraja pri svojem: "Nisem je zamenjal z nobeno drugo. Pa saj nisem taka budala, majke mi! V lokalu naju je spoznal prijatelj Igor Lazič, ki je Jasno poznal že od prej, midva z Igorjem pa sva takrat igrala pri Olimpiji. Mogoče se ona ne spomni dobro, saj je bilo v igri res veliko alkohola, ki naredi svoje. V oči mi je padla, ker je bila videti zelo simpatično, bila je blond, oblečeno pa je imela dolgo rdeče krilo iz svilenega materiala, ki ji je segalo čisto do gležnjev, in bila je zelo dekoltirana.Najprej smo pil v Asu, nato smo šli skupaj v takratni Global, od tam pa sva šla z Jasno k meni domov na Tesarsko 14 v Prule," je za revijo Nova nogometaš še enkrat ponovil svojo famozno verzijo o romanci za eno noč in ob tem dodal, da je Kuljajevo zjutraj videl celo njegov brat, s katerim se je pozneje voditeljica srečala tudi v neki avtošoli, ko sta oba opravljala vozniški izpit. Izmenjala sta si tudi telefonski številki, ampak slišala se nista nikoli. Prulski dribler Cimirotič televizijko Jasno Kuljaj poziva na soočenje, kjer bodo prisotni vsi vpleteni - on, ona, Cimetov brat in nogometaš Igor Lazič - in bodo zadevi prišli do dna. 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sebastjan Cimirotić Zlatka Zahoviča Jasno Kuljaj Igor Lazič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jasna Kuljaj: Kje je mene našel? Cimirotič: Nisem taka budala, majke mi