objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 29. januar 2011 ob 08:17

Türk, Križanič in Radićeva: novembra seks v Rusiji, letos maja že poroka
Med uradnim obiskom predsednika države Danila Türka v Moskvi vzniknila romanca med šefinjo kabineta ministrice za gospodarstvo Darje Radić in šefom kabineta ministra za finance Francija Križaniča
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Konec novembra lani je predsednik države Danilo Türk odpotoval na uradni in prijateljski obisk v Rusijo. Med drugimi sta bila v delegaciji tudi ministrica za gospodarstvo Darja Radić in minister za finance Franci Križanič, ki sta ju spremljala šefinja kabineta ministrice Radičeve Nuša Zajc in šef kabineta ministra Križaniča Peter Medica.
Po pripovedovanju naših virov se Zajčeva in Medica do takrat nista poznala, po državniškem obisku v Moskvi, Sankt Peterburgu in Samari pa sta postala par. Še več, Nuša Zajc je znankam in prijateljicam pred kratkim zaupala, da je noseča in napovedala poroko, ki naj bi bila maja letos, minister Križanič pa naj bi ob neki priložnosti kolegici Radićevi dejal, da "sva midva (Križanič in Radićeva; op.p.) praktično že poročena." No, Zajčeva nam je zatrdila, da sta z bodočim možem Petrom Medico par že od avgusta lani, da se torej nista spoznala šele med Türkovim obiskom v Moskvi.
Spomnimo, o Nuši Zajc smo pred časom pisali v kontekstu afere TEŠ6. Nuša Zajc je namreč hčerka vodje pravne pisarne Premogovnika Velenje Anice Zajc, sicer simpatizerke Nove Slovenije. Nuša Zajc, ki jo je Radičeva postavila za šefinjo svojega kabineta, je pred zaposlitvijo na ministrstvu za gospodarstvo delala kot strokovna sodelavka poslanske skupine NSi.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Danilo Türk Darja Radič Franci Križanič Nuša Zajc Peter Medica Anice Zajc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Türk, Križanič in Radićeva: novembra seks v Rusiji, letos maja že poroka